Resiliens - et spennende og høyaktuelt tema!

Vi trenger evnen til å komme oss tilbake på rett kjøl når vi har fått oss en trøkk, og en robust motstandskraft for å klare å stå i krevende omstendigheter.

Det siste året med Korona, hjemmekontor, sosial distansering, avstandsledelse og for mange - ensomhet - passer godt til denne beskrivelsen. Det er krevende tider!

Heldigvis kan vi øke vår egen resiliens ved å øve opp et sett med ferdigheter.

Hva er resiliens?

Resiliens er psykologisk motstandskraft, de faktorer som har sammenheng med at man beholder en psykisk styrke og helse til tross for stress og påkjenninger. Å være resilient vil si at man er robust. (Kilde: https://snl.no/resiliens

Vi har oppdatert oss 

Som del av partnergruppen i persolog Norge, har John Øyvind Livden sammen med norske og internasjonale kolleger brukt to dager på å sertifisere seg i persolog sitt helt nye læringsinstrument for resiliens.

Verktøyet er bygget på oppdatert forskning på temaet. Det er veldokumentert, og har et godt normert spørreskjema.

Rapporten gir en unik innsikt i egen resiliens, og konkret og praktisk veiledning for hvordan man selv kan styrke den.

Kost/Nytte

Sykefravær og slitne medarbeidere som strever med å holde hodet over vannet koster. Mye, og på mange plan.

Å hjelpe seg selv, medarbeiderne, teamet eller hele organisasjonen til å styrke sin resiliens, vil være svært god forebygging av stress og utbrenthet, og en investering som vil kaste godt av seg. 

I løpet av våren 2021 kommer Gullfjell og John Øyvind Livden til å invitere til et webinar med tittelen "4 veier til større resiliens" for å fortelle mer.

Sørg for å melde deg på nyhetsbrevet vårt nå,  så går du ikke glipp av muligheten til å være blant de første i Norge som får tilgang til vår oppdaterte kunnskap på feltet.  

Les også: Kastet inn i lederrollen

Hold kontakten med nyheter og oppdateringer!

Bli med på epostlisten vår for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra Gullfjell.

Ikke vær bekymret, vi deler ikke dine data med noen.

Ja takk, hold meg oppdatert!
Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi aldri kommer til å dele opplysningene dine med noen.