Menneskene i Gullfjell

Gullfjell Consulting AS er en liten bedrift. Det har vi bevisst valgt å være.

For oss er det helt avgjørende å finne de rette personene å samarbeide med, både faglig og menneskelig. Vi har valgt å bruke tid på organisk vekst med dette målet for øye.

Samtidig har vi muligheten for å bli vesentlig større når oppgavene krever det. Vi har brukt tid på å finne gode samarbeidspartnere og har stor glede og nytte av et stort nettverk.

Konsulenter

John Øyvind Livden

Gullfjells gründer og daglige leder.

Han har variert tjenestebakgrunn fra Sjøforsvaret, hvor han blant annet arbeidet med lederutvikling ved Sjøkrigsskolen på Laksevåg i en lengre periode.

John Øyvind er etterutdannet i pedagogikk og pedagogisk veiledning, og har mer enn 30 års erfaring gjennom frivillig engasjement i speiderbevegelsen. Siden 2008 har han også vært styreleder i Stiftelsen Arnatveit Barne- og Ungdomssenter.

Fra 2005 har han gjennom Gullfjell ledet og bidradd i en rekke utviklingsprosesser og programmer for kunder fra mer enn 70 ulike industrier og bransjer i inn- og utland.

John Øyvind har utviklet lederutviklingskonseptet Vardeveien som hjelper ledere å bli tryggere, mer bevisste og mer engasjerte utøvere av lederskap.

Programmet hadde første gjennomføring i 2009, og er fra januar 2021 utvidet med en heldigital versjon som når ledere fra hele Norge.     

Han arbeider bredt, og dukket for noen år tilbake opp på TV2  i to sesonger med konseptet “Ingen Kjære mor” hvor han tok unge norske jenter på dannelsesreise til regnskogen på Borneo og landsbygden i Rwanda.

John Øyvind er partner og Mastertrener i persolog Norge AS, fra 2012 og har siden 2006 spesialisert seg på personlighet og atferd. Han har sertifiseringer innenfor persolog sine læringsverktøy for Personlighet, Stress, Tidsstyring og Resiliens.

Se profil på Linkedin

Frode Vatnelid

Siden høsten 2014 har Frode vært en fast samarbeidspartner for Gullfjell Consulting og sentral bidragsyter i lederutviklingsprogrammet Vardeveien.

Frode har solid utdannelse innenfor ledelse og organisasjonsutvikling. Han har lang ledererfaring fra sentrale lederposisjoner i ulike bransjer, og også bred erfaring fra konsulentvirksomhet og prosjekter innen leder- og organisasjonsutvikling.

Frode har hatt eget konsulentselskap siden 1997 og har jobbet med flere større konsulentmiljø. Han har også undervist i ledelse på høyskolenivå i mange år.
I dag er Frode også partner og regionleder i NECON.

Se profil på Linkedin

Adrian Kjenes

Adrian studerer siste året master i arbeids- og organisasjonspsykologi på UiB. Tidligere har han fullført bachelorgrad både i arbeids- og organisasjonspsykologi, og petroleum- og prosessteknologi på UiB med svært gode resultater.

Han har også vært leder for Studentkonsulenten som tilbyr konsulenttjenester innen HR og lederutvikling. Gjennom en lang relevant studentbakgrunn, samt erfaring fra en rekke jobber, har han opparbeidet seg kompetanse og ferdigheter i det å analysere, utforme, kartlegge og utvikle ledere og team.

Siden høsten 2018 har han tatt en coachutdanning hos Ålreit Institutt som ved fullførte tre trinn leder til tittelen DNCF Sertifisert Coach. 

Adrian er nå godt på vei med siste praksisfasen i denne utdanningen. Han opplever coaching som et nyttig verktøy for å utvikle mennesker, og spesielt i kombinasjon med sin bakgrunn innenfor organisasjonspsykologi.

Nylig har han også sertifisert seg i persolog® Personfaktormodell. 

Se profil på Linkedin

 Karine Einang

Karine har en variert yrkesbakgrunn, der hun mellom annet har arbeidet som HR-leder og brannsjef.

En rød tråd går igjen i Karine sin utdanning – nemlig HMS og beredskap. Etter en bachelor i Risk Management utdannet hun seg videre til HMS-ingeniør og deretter branningeniør, med påfølgende årstudium i beredskapsledelse og diverse utdanninger fra Norges Brannskole og Politihøgskolen.

Karine er utdannet NLP- og Assertivitets-coach. Nylig har hun også sertifisert seg i persolog® Personfaktormodell. 

Karine er veldig glad i å skrive, og er forfatter av boken «Hjelp, jeg har blitt sjef!» og medforfatter i den best-selgende boken «The recipe for success» sammen med USA sin nr. 1 suksess-coach Jack Canfield.

Karine driver i dag Einang Safety Consult AS, og har både som privat og profesjonelt mål å bidra til at de hun møter på sin vei skal ha en trygg og kjekk dag på jobben!

Se profil på Linkedin

Paul F Henriksen

 

Paul har allsidig bakgrunn fra politiet og Forsvaret, med fem år i utenlandstjenesten for NATO – blant annet i Kosovo og Afghanistan. Han jobber til dagen som etterforskningsleder i Hardanger.

Etter å ha tatt bachelorutdanning ved Politihøgskolen, har han flere videreutdanninger innen etterforskning, og han har flere års utdanning og yrkeserfaring innen ledelse.

I tillegg til jobben i politiet, coacher Paul ledere innen produktivitet. Han har skrevet en bok om emnet – «The Secrets to Mastering Your Time». Denne kommer snart også ut på norsk. Han er sertifisert i persolog® Personfaktormodell og studerer for tiden veiledningspedagogikk. 

Paul brenner for at ledere skal få kontroll på tiden sin, jobbe smartere, og få mer gjort – kort sagt: At ledere skal få frigjort tid og organisert dagen sin sånn at det blir mer tid til de oppgavene som teller og som viser igjen på bunnlinjen.

Se profil på Linkedin

Resten av teamet i Gullfjell

Vi er takknemlig for å ha et godt støtteapparat i Gullfjell. Her kan du bli litt bedre kjent med dem.

 Nambeye (Namz) Sichone Kolbeinsvik

Nambeye har vært Trainee i Gullfjell siden oktober 2018. Fra januar 2021 har hun gått over i rollen som Executive Assistant. Hun støtter teamet vårt med en del administrative oppgaver, og lærer stadig nye ting hun deretter avlaster oss med. 

Hun kom til Norge fra Zambia få år tilbake, og har vist en imponerende evne til å lære norsk. Hun har høy driv og en smittende positivitet som hele teamet setter stor pris på. 

Namz har utdanning fra National Institute of Public Administration i Lusaka, og erfaring fra markedsføring og salg. Hun har også arbeidet med reiseliv, barn og ungdom. 

Se profil på Linkedin

 

Bjørn Inge Storsæter

 

Er partner og styremedlem i Gullfjell siden 2013.

Han er selv en erfaren gründer, og har bygget opp selskapet Omsorgshjelperen AS som tilbyr omfattende avlastningstjenester for offentlige aktører.

Se profil på Linkedin

Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi aldri kommer til å dele opplysningene dine med noen.