Menneskene i Gullfjell

Gullfjell Consulting AS er en liten bedrift. Det har vi bevisst valgt å være.

For oss er det helt avgjørende å finne de rette personene å samarbeide med, både faglig og menneskelig. Vi har valgt å bruke tid på organisk vekst med dette målet for øye.

Samtidig har vi muligheten for å bli vesentlig større når oppgavene krever det. Vi har brukt tid på å finne gode samarbeidspartnere og har stor glede og nytte av et stort nettverk.

Konsulenter

John Øyvind Livden

Gullfjells gründer og daglige leder.

Han har variert tjenestebakgrunn fra Sjøforsvaret, hvor han blant annet arbeidet med lederutvikling ved Sjøkrigsskolen på Laksevåg i en lengre periode.

John Øyvind er etterutdannet i pedagogikk og pedagogisk veiledning, og har mer enn 30 års erfaring gjennom frivillig engasjement i speiderbevegelsen.

Han har vært med på en rekke spennende lederutviklingprosjekter i inn- og utland, og dukket for noen år siden opp på TV2 med konseptet “Ingen Kjære mor” hvor han tok unge norske jenter på dannelsesreise til regnskogen på Borneo og landsbygden i Rwanda.

John Øyvind er partner og Mastertrener i persolog Norge AS, og har gjennom de siste 13 årene spesialisert seg på personlighet og atferd. 

Se profil på Linkedin

Adrian Kjenes

 

Adrian er 27 år gammel og studerer siste året master i arbeids- og organisasjonspsykologi på UiB. Tidligere har han fullført bachelorgrad både i arbeids- og organisasjonspsykologi, og petroleum- og prosessteknologi på UiB med svært gode resultater.

Han har også vært leder for Studentkonsulenten som tilbyr konsulenttjenester innen HR og lederutvikling. Gjennom en lang relevant studentbakgrunn, samt erfaring fra en rekke jobber, har han opparbeidet seg kompetanse og ferdigheter i det å analysere, utforme, kartlegge og utvikle ledere og team.

Siden høsten 2018 har han tatt en coachutdanning hos Ålreit Institutt som ved fullførte tre trinn leder til tittelen DNCF Sertifisert Coach. Adrian er godt på vei med siste praksisfasen på å coache 120 betalte timer. Han opplever coaching som et nyttig verktøy for å utvikle mennesker, og spesielt i kombinasjon med sin bakgrunn innenfor organisasjonspsykologi.

Se profil på Linkedin

 

Resten av teamet i Gullfjell

Vi er takknemlig for å ha et godt støtteapparat i gullfjell. Her kan du bli litt bedre kjent med dem.

 

Hannah Livden

 

Hannah er en energisk og effektiv ung dame som svinger innom en gang i uken og sørger for at kontorene våre er godt renholdt. Dette er også et viktig bidrag til det gode arbeidsmiljøet i Gullfjell!

Bjørn Inge Storsæter

 

Er partner og styremedlem i Gullfjell siden 2013.

Han er selv en erfaren gründer, og har bygget opp selskapet Omsorgshjelperen AS som tilbyr omfattende avlastningstjenester for offentlige aktører.

Se profil på Linkedin

Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi ikke kommer til å dele opplysningene dine med noen.