Menneskene i Gullfjell

Gullfjell Consulting AS er en liten bedrift. Det har vi bevisst valgt å være.

For oss er det helt avgjørende å finne de rette personene å samarbeide med, både faglig og menneskelig. Vi har valgt å bruke tid på organisk vekst med dette målet for øye.

Samtidig har vi muligheten for å bli vesentlig større når oppgavene krever det. Vi har brukt tid på å finne gode samarbeidspartnere og har stor glede og nytte av et stort nettverk.

Konsulenter

John Øyvind Livden

Gullfjells gründer og daglige leder.

Han har variert tjenestebakgrunn fra Sjøforsvaret, hvor han blant annet arbeidet med lederutvikling ved Sjøkrigsskolen på Laksevåg i en lengre periode.

John Øyvind er etterutdannet i pedagogikk og pedagogisk veiledning, og har mer enn 30 års erfaring gjennom frivillig engasjement i speiderbevegelsen.

Han har vært med på en rekke spennende lederutviklingprosjekter i inn- og utland, og dukket for noen år siden opp på TV2 med konseptet “Ingen Kjære mor” hvor han tok unge norske jenter på dannelsesreise til regnskogen på Borneo og landsbygden i Rwanda.

John Øyvind er partner og Mastertrener i persolog Norge AS, og har gjennom de siste 10 årene spesialisert seg på personlighet og atferd. 

Se profil på Linkedin

Resten av teamet i Gullfjell

Vi er takknemlig for å ha et godt støtteapparat i gullfjell. Her kan du bli litt bedre kjent med dem.

Aud Chatrin Kristoffersen Steine

 

Aud har overtatt stillingen som administrator i Gullfjell. Hun deler tiden sin mellom denne jobben og en tilsvarende stilling i Persolog Norge AS som vi har kontorfelleskap med.

Aud Chatrin har roen og oversikten på de administrative detaljene som er viktige for at Gullfjell skal fungere. I tett samarbeid med vår regnskapsfører sørger hun for at vi er ajour med forpliktelsene våre, og sørger for at vi får lønn i tide.

Når det blir høyt aktivitetsnivå, (og det blir det med 1000 baller i luften) er det veldig godt for travle konsulenter å ha en god administrator  å støtte seg til.

Aud Cathrin har tidligere arbeidet med administrative oppgaver innenfor jus, salg og helse, og vi er veldig glad for å ha henne med på laget!

Se profil på Linkedin

Daniel Kristensen

Daniel er 33 år gammel og sørlending. Men han har bodd i Bergen i 6 år nå og trives med det. Til daglig er han pappa til 2 (snart 3). Han har bakgrunn fra IT, og har jobbet med IT support og drift. Han har også prøvd seg som ungdomsarbeider, barnehageassistent og kinomaskinist, men har de siste årene tatt en bachelor i Film og TV Produksjon, og startet eget filmproduksjonsfirma. Film er han store lidenskap og han har erfaring med kortfilm, dokumentar og reklamefilm. 

Se profil på Linkedin

Hannah Livden

 

Hannah er en energisk og effektiv ung dame som svinger innom en gang i uken og sørger for at kontorene våre er godt renholdt. Dette er også et viktig bidrag til det gode arbeidsmiljøet i Gullfjell!

Bjørn Inge Storsæter

 

Er partner og styremedlem i Gullfjell siden 2013.

Han er selv en erfaren gründer, og har bygget opp selskapet Omsorgshjelperen AS som tilbyr omfattende avlastningstjenester for offentlige aktører.

Se profil på Linkedin

Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi ikke kommer til å dele opplysningene dine med noen.