Prosjekter

Hvilke typer prosjekter er aktuelle for oss?

Det er alltid interessant for oss å få arbeide med prosjekter som passer vår visjon, våre verdier og vår fagkompetanse.

For at vi skal engasjere oss, må vi se en klar mulighet for at prosjektet kan bidra til å gjøre en vesentlig forskjell for mennesker, organisasjoner eller samfunn, og vi er alltid nysgjerrige på nye muligheter.

Utvalgte prosjekter

Til Borneo og Rwanda med TV2 i "Ingen Kjære Mor" 

I 2012 fikk vi en henvendelse fra produksjonsselskapet Eyeworks Dinamo om John Øyvind Livden kunne bistå som ekspedisjonsleder og coach i TV2-konseptet Ingen Kjære Mor, en dannelsesreise for seks unge norske jenter. Dette brakte oss til Borneo, hvor vi bodde og arbeidet en måned ute i regnskogen.

For Gullfjell var det først og fremst muligheten for å kunne bidra i et intenst utviklingsforløp for en gruppe unge mennesker, og kunne jobbe 24/7 med individuell utvikling og teamutvikling over en lengre periode som fikk oss til å takke ja til prosjektet. Første sesong av IKM ble sendt på TV2 høsten 2012.

I 2013, dro vi med en ny gruppe deltakere til landsbygden i Rwanda. Programmet ble sendt på TV2 i 2014, aktualisert av at det da var 20 år siden folkemordet i Rwanda, hvor nesten en million mennesker ble slaktet ned av sine egne naboer i løpet av en tremånedersperiode. 

Lederutvikling i Seadrill/North Atlantic drilling

Høsten 2010 bidro John Øyvind Livden i et pilotprosjekt med lederutvikling offshore. Han jobbet seks uker med coaching og utvikling av lederne ombord på boreskipet West Navigator.

Som et resultat av denne piloten, vant vår samarbeidspartner The Reach Group en global kontrakt med Seadrill, og i en treårsperiode inngikk John Øyvind i teamet som leverte programmet på alle flyteriggene til Seadrill/North Atlantic drilling på norsk sokkel.

Teamet jobbet hands-on med coaching og utvikling av mer enn 300 ledere på seks ulike plattformer, og leverte i perioden mellom 1500 og 2000 coachingsesjoner.

Pro Bono prosjekter

I tråd med Gullfjells verdi engasjement og visjonen om å løfte mennesker og organisasjoner til nye høyder, engasjerer vi oss fra tid til annen i prosjekter uten kommersiell oppside fort vårt eget selskap.

Her er noen eksempler på prosjekter vi har vært eller er engasjert i.  

Arnatveit Barne- og ungdomssenter

Siden 2008 har John Øyvind Livden vært styreleder i denne ideelle stiftelsen  i Arna.

Bygget fra 1984 huser Arna Misjonskirke med stort og aktivt barne- og ungdomsarbeid, blant annet Arna Soul Children, Arna MSK Speidergruppe (som John Øyvind og venner stiftet i 1986), konfirmant- og ungdomsarbeid, eldrearbeid og øvrig menighetsarbeid. Bygget ligger midt i et boligområde og har høy aktivitet gjennom hele uken.

I tillegg leier Bergen kommune lokaler til Arnatveit Barnehage, som med sine fire avdelinger og 60 barn var Bergens største kommunale barnehage da senteret ble bygget. 

Bygget, slik det var før byggeprosessen startet.

I løpet av styreperioden har John Øvind ledet prosessene med reforhandling av leieavtaler, ide-og konseptutvikling, planlegging og gjennomføring av omfattende vedlikeholdsprosjekter, og avslutningsvis prosjektledelse og leveranse i en større ombygging (ca 15 MNOK) som har endret bygget fra en "nedslitt 1984-standard" til et praktisk og tidsriktig bygg med en arkitektur som også visuelt bidrar til å løfte nærområdet . 

Bygget slik det fremstår i dag

Gullfjellet Opp

I 2009 var Gullfjell en av initiativtakerne til motbakkeløpet Gullfjellet opp, sammen med andre lokale næringsaktører. Sammen med denne gruppen og Idrettslaget FRI, bidro John Øyvind Livden til å få dette arrangementet etablert, og våren 2010 gikk første gjennomføring av stabelen.

Gullfjellet opp har utviklet seg til å bli et stort arrangement, og er i dag en av de viktigste inntektskildene til klubben. 

Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi aldri kommer til å dele opplysningene dine med noen.