Gullfjell i et nøtteskall

Gullfjell Consulting AS er et konsulentfirma med fokus og spisskompetanse på lederutvikling, teamutvikling og organisasjonsutvikling.

Vi har siden 2005 hatt vår base i Bergen og Arna, men har fra sommeren 2022 flyttet virksomheten til Stord. 

Vardene i Gullfjellet er en av våre viktige inspirasjonskilder. I godt lederskap og godt medarbeiderskap finnes det også veivisere. Få mer informasjon om vårt lederutviklingsprogram.

Siden starten i 2005 har vi arbeidet sammen med mer enn 300 bedrifter og organisasjoner i over 70 ulike bransjer. Selv om hovedtyngden av kundene våre kommer fra Bergensregionen, Vestlandet og resten av Norge, har vi også løst oppdrag i Danmark, Sverige, Tyskland, Canada, USA, Malaysia og Rwanda.

I en treårsperiode var en av våre viktigste oppdragsgivere et selskap i Houston Texas. I dag samarbeider vi med sterke aktører i Norge, Østerrike og Tyskland.

De siste årene har bragt oss på oppdrag ennå lengre borte fra Gullfjellet. Det har vært spennende å bidra til andre menneskers vekst og utvikling både i Nordsjøen, på Barentshavet, i regnskogen på Borneo og under Afrikas himmel.

Menneskene i Gullfjell Consulting har solid faglig ballast kombinert med ledererfaring og livserfaring. Det vi har til felles er lidenskapen for mennesker i godt samspill. Det gode samspillet kommer til uttrykk gjennom godt lederskap, godt medarbeiderskap, høyere motivasjon og bedre resultater. Dette er faktorer som direkte påvirker bunnlinjen.

Vi er en kunnskapsbedrift  med tydelig forankring i visjonen om å løfte mennesker og organisasjoner til nye høyder. Vi ønsker å representere et friskt og tydelig alternativ til mer tradisjonell konsulentvirksomhet gjennom at vi lever verdiene våre, og lar dem gjennomsyre alt vi gjør. Dette skal alle som er i kontakt med oss erfare!

Gullfjell Consulting bygger vår faglige tilnærming på et solid fundament av forsknings- og erfaringsbasert kunnskap. Våre fagområder har et meget rikt teoritilfang, og vi vil alltid holde oss oppdatert på utviklingen.

Samtidig er vi godt forankret i teori som har vist bærekraft over tid. Vår metodikk er basert på moderne voksenpedagogiske prinsipper og vi bruker en rekke gode verktøy for læring og utvikling.

Gjennom vårt store nettverk har vi over tid knyttet til oss dyktige samarbeidspartnere  som gjør at vi kan skalere opp og tilpasse kapasiteten til større oppdrag. Etter snart 20 år i bransjen har vi mye erfaring og gode resultater å vise til.

Vi vil gjerne bidra i forhold til din bedrift eller organisasjon.

Ta kontakt med oss for en samtale om utfordringer og behov.

Vi vil bidra til å løfte dere til nye høyder!

Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi aldri kommer til å dele opplysningene dine med noen.