Bli en bedre leder!

Ledelse er et praktisk fag. Du er verktøyet. Hittil har nærmere 150 ledere deltatt i vårt unike lederutviklingsprogram Vardeveien. Sammen med en gruppe på inntil 12 deltakere får du påfyll som hjelper deg til å bli tryggere, mer bevisst og mer engasjert. 

Få informasjon her

Tryggere

Vardeveien gir deg en solid dose med relevant påfyll knyttet til utøvelsen av din egen rolle. For å stå trygg i rollen må du også stå støtt i deg selv. Vi hjelper deg å utforske og tydeliggjøre din personlige ledelsesplattform. Dette gjør deg til en tydeligere og tryggere leder.

Mer bevisst

Vardeveien er en spennende læringsreise som gjør deg mer bevisst på ditt eget lederskap og hvordan du kan være den lederen som medarbeiderne og bedriften trenger. Du blir også mer bevisst på personligheten, behovene og ressursene til menneskene rundt deg.

Mer engasjert

Vardeveien gir deg kunnskaper og ferdigheter på sentrale områder du må mestre som leder. Gjennom å ta aktivt ansvar for godt lederskap og godt medarbeiderskap i hverdagen og trene på utførelsen, kommer også medarbeiderne dine til å merke engasjementet ditt. 

Ledelse er et praktisk fag!

I Gullfjell er vi svært tydelig på dette perspektivet. Det betyr ikke at vi ser bort fra verdien av ledelse som akademisk disiplin. Det forskes og skrives på fagfeltet vårt hele tiden, og vi sørger for å holde oss oppdaterte. Men til syvende og sist er det i den praktiske virkeligheten, i møte med reelle utfordringer og levende mennesker at lederskapet utøves. På Vardeveien fokuserer vi på praktisk lederskap, bygget på et solid faglig fundament. 

FÅ MER INFORMASJON OM PROGRAMMET

Du er verktøyet!

Ditt lederskap kommer til uttrykk gjennom alt du er og alt du gjør. Det er din karakter, dine holdninger og innstillinger, dine verdier og overbevisninger, og dine kunnskaper og ferdigheter vi snakker om her.

Lederutvikling innebærer minst like mye personlig utvikling som faglig utvikling. På Vardeveien kommer du i gode prosesser som øker bevisstheten din og hjelper deg å ta ansvar for din personlige lederatferd. I tillegg får du økte kunnskaper og styrkede ferdigheter på sentrale områder for godt lederskap.

FÅ MER INFORMASJON OM PROGRAMMET

Liten gruppe - stort potensial

Mange av tilbakemeldingene vi har fått opp gjennom årene har nettopp handlet om den store verdien av å jobbe sammen i en liten gruppe deltakere. I denne settingen blir vi svært godt kjent med hverandre. Samlingene i gruppen har en høy grad av åpenhet og fortrolighet, og vi lærer mye av og med hverandre. Et annet forhold er at vi alltid setter gruppene sammen slik at vi har med oss deltakere fra ulike sammenhenger. Dette gir nye perspektiver og skaper en spennende dynamikk.

FÅ MER INFORMASJON OM PROGRAMMET

Tilbakemelding og oppfølging

På Vardeveien får du en rekke  tilbakemeldinger som hjelper deg å se deg selv som leder fra ulike perspektiver.

Vi bruker en 360 graders lederevaluering hvor menneskene i din egen organisasjon gir deg tilbakemeldinger på hvordan de oppfatter deg.

Videre bruker vi persolog® Personfaktormodell som gir deg en omfattende person- og jobbprofil som gir deg svært grundig tilbakemelding på deg selv som person.

Du får også respons og tilbakemelding fra de øvrige deltakerne og fra oss som leder programmet.

Gjennom en serie med individuelle coachingsamtaler sammen med din veileder går du dypere inn i de problemstillingene som angår deg, og arbeider med dine konkrete utviklingsmål. Summen av dette hjelper deg å skape reell endring og utvikling.

FÅ MER INFORMASJON OM PROGRAMMET

Travelt? Dette kan du rekke!

Vi vet hvordan den praktiske hverdagen til ledere er. Svært ofte forteller de oss:  "Jeg vet jeg burde gjort dette for lenge siden, men jeg har det så travelt..."

Realiteten er at du aldri vil tid til dette. Den tiden må du finne plass til, og sette av. Vardeveien er designet med ledernes hverdag i tankene. Vi vet at det er vanskelig å sette av tid til lange samlinger. Derfor er våre på maks 2 timer per uke og innenfor normal arbeidstid. Du kommer ikke til oss - vi kommer til deg.

FÅ MER INFORMASJON OM PROGRAMMET

Nettbasert læringsplattform

Du får tilgang til en egen læringsplattform hvor du finner leksjoner og praktiske treningsoppgaver som støtter opp under samlingene i programmet og din egen utviklingsprosess.

Oppgavene gjør du i din egen hverdag, og du kan dele dine egne erfaringer, refleksjoner og spørsmål med instruktørene og de andre deltakerne.

FÅ MER INFORMASJON OM PROGRAMMET

Din ledercoach 

John Øyvind Livden har jobbet profesjonelt med leder- og teamutvikling i snart 25 år. Blant annet har han arbeidet 6 år i lederutviklingsprogrammet ved Sjøkrigsskolen. 

De siste 18 årene har han bidradd i flere nasjonale- og internasjonale lederutviklingsprogrammer for store aktører som Seadrill, North Atlantic Drilling, Pipelife, Wienerberger og Klinger.

John Øyvind har bakgrunn fra Sjøkrigsskole I og II, befalsutdanning, pedagogisk veiledning, pedagogikk og pedagogisk ledelse på bachelor og master nivå ved Norsk lærerakademi. Han er i tillegg mastertrener i Persolog personfaktormodell, stressmodell, resiliensmodeller og time management modell.

Med omfattende praktisk erfaring fra utvikling og veiledning av ledere på alle nivå, utviklet han lederprogrammet Vardeveien i 2009 og har siden fulgt flere hundre ledere gjennom deres utviklingsprosesser. 

 

Sagt av tidligere deltakere

"Effektiviteten vår har økt med over 10% siden jeg begynte på Vardeveien"

Sveinung Skjerahaug
Suldal Økonomi & Rådgivning AS

"Vardeveien har forberedt meg på lederrollen. Jeg har fått de verktøyene jeg trenger for å håndtere krevende situasjoner som oppstår"

Francine Mbanza Jensen
Unity Spark

"Jeg fikk stødig hjelp til å se mine egne styrker og utfordringer, og hvordan jeg kan justere på meg selv for å bli en bedre leder"

Toril Leite
Neomare AS

"Gruppedynamikken var sterk. Vi var som en familie, hvor vi heiet på hverandre og fikk frem våre verdier og hvordan disse kan tilpasses vår lederrolle"

Øystein Bauge
Torghatten Nord AS

"Det er virkelig verdi i å delta i et slikt lederutviklingsprogram. Jeg vil helt klart anbefale det, både til mer erfarne ledere og til de som er nye i rollen."

Arve Vange
Peab Asfalt Norge

"Det å ha noen du kan snakke med fast i kalenderen, det er vidunderlig. Der det var lov å utlevere dine innerste følelser og få ærlige og oppriktige tilbakemeldinger, det likte jeg svært godt."

Rune Gaasø
Kinna AS / Ogoori AS

"Det burde vært obligatorisk. Jeg mener det. Alle ledere burde tatt et slikt program. Dere sitter på så mye kunnskap og en blir så mye bedre kjent med seg selv."

Monica Blom-Welle Eikrem
Den norske kirke i Sula kommune

"Å gå fra å være usikker til å bli trygg på meg selv, å være tydelig, ønske mer, tørre mer og ta større utfordringer. Der er jeg nå, og det hadde ikke vært mulig hvis det ikke var for Vardeveien. "

Jamal Elmi Diriye
Oslo Kommune

"Jeg har i utgangspunktet løst det problemet jeg gikk inn med, og noe mer enn det kunne jeg ikke håpet på."

Ragnhild Finden
Kausvol Coaching

"Jeg har fått en større forståelse av hva ledelse er, og hvordan være en god leder"

David Valdersnes
Carrier Refrigeration Norway AS

Våre deltakere har blant annet kommet fra...

Blir du med oss?

Dersom du som mange andre ledere tenker at du burde gjøre noe for å utvikle deg, har vi en avsluttende beskjed herfra.... Det kommer ikke til å skje noe før du gjør noe! Vardeveien er et aktivt valg som hjelper deg å komme videre. Godt lederskap!

Close

50% fullført

Du er på riktig vei!

Fyll ut informasjonen under, så sender vi deg informasjon om det kommende programmet i løpet av få minutter.