Ny internasjonal samarbeidspartner for Gullfjell

Vi er stolte og ydmyke over å annonsere at vi fra våren 2016 offisielt samarbeider med Management Development Institute i Wien, Østerrike.

MDI har arbeidet over hele Europa i mer enn 50 år med skreddersydde løsninger for bærekraftig lederutvikling, og har et stort internasjonalt team av meget erfarne og kompetente trenere og konsulenter.

Dette garanterer kundene programmer av meget høy kvalitet, levert av trenere som snakker språket og forstår kulturen.

 MDI baserer alle sine programmer på velprøvde komponenter og konsepter som tilpasses individuelt for å møte kundenes spesifikke behov. Robust lederutvikling sikres gjennom sterk orientering på mål og praksis, og et høyt fokus på overføring av læring.

Dette sikrer bærekraftig utvikling for bedriftene, både på individnivå og på organisasjonsnivå.Gjenno m dette støtter MDI kundene i å øke den langsiktige verdien av sine selskaper.

 

MDI har erfaring siden 1964, har mer enn 140 trenere og coacher, og leverer 1500 treningsdager i året for 7500 deltakere. Tilbakemeldingene er også meget gode. 92% av deltakerne rangerer treningen de får som “utmerket”, og 95% av kundene vil anbefale MDI for andre.

Er du nysgjerrig på vårt lederprogram? 
Da tar vi gjerne en prat med deg. Book din samtale her

Vi er stolt over å ha blitt valgt ut som en del av dette nettverket!

“I Gullfjell er vi allerede godt i gang med leveranser for MDI, og våre erfaringer så langt, er at vi gjennom samarbeidet både får tilgang til nye og spennende ressurser, og kontakt med gode og høyt kompetente mennesker som deler vår pasjon for bærekraftig utvikling av mennesker og organisasjoner. Vi gleder oss over denne muligheten og ser frem til å utvikle dette samarbeidet videre i årene som kommer”. -John Øyvind Livden
 

Hold kontakten med nyheter og oppdateringer!

Bli med på epostlisten vår for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra Gullfjell.

Ikke vær bekymret, vi deler ikke dine data med noen.

Ja takk, hold meg oppdatert!
Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi aldri kommer til å dele opplysningene dine med noen.