Mental Fitness for Ledere

Vi lever i en tid hvor det er mye fokus på å holde seg i form, og lederjobben krever oss på mange plan. I vår ansatte Anders Tangen og Statens Pensjonsfond Idrettspsykologen Anders Meland for å hjelpe tallknuserne i Oljefondet til bedre mentale prosesser. Kan Mental styrketrening være en av kildene til å mestre hverdagen bedre? Mye tyder på det!

I 2014 publiserte Shirzad Chamine boken Positive Intelligence, hvor han beskriver de mentale prosessene som kan hjelpe oss eller sabotere for oss. Boken er en NYT bestselger og er oversatt til mer enn 20 språk. 

Etter omfattende studier av toppledere og deres lederteam, toppidrettsutøvere, studenter ved Stanforduniversitetet og mer enn 500.000 deltakere fra 50 land over hele verden har Chamine utviklet et rammeverk og en treningsmetode som hjelper mennesker å øke sin positive intelligens* ved å endre (re-wire) de negative tankemønstrene , og aktivere og trene opp de positive mentale kreftene som ligger i andre deler av hjernen.

Programmet virker. MR-skanninger viser økt aktivitet og økt grå masse i de delene av hjernen som omfatter empati, kreativitet, fokus, innovasjon og nysgjerrighet og reduksjon av aktivitet og redusert grå masse i de delene av hjernen som omfatter frykt, stress, sinne, skyld, skam og usikkerhet.

De siste månedene har jeg selv hatt gleden av å arbeide med dette programmet, og erfart de positive effektene det har hatt på mine egne tankemønstre. Jeg har også utvekslet erfaringer lært av og med kolleger som har deltatt i samme prosess.

Du kan lese mer om Positive Intelligence her.

Jeg har nylig fått tillatelse fra Shirzad Chamine til å presentere materialet for deg, og har derfor gleden av å invitere deg til et gratis webinar fredag 13. august klokken 10.00-11.30. Jeg har kalt webinaret "Mental Fitness for Ledere"

Dersom tiden ikke passer i din timeplan vil du likevel kunne se opptaket i etterkant dersom du registrerer deg. Det kan du gjøre her.

Velkommen til et matnyttig fagwebinar med Gullfjell og John Øyvind Livden

Lenke til mer informasjon og påmelding.

 * Positive Intelligence (PQ) et mål på hvor stor andel av dine tanker er positive og hjelper deg vs. negative og saboterer deg. Forskningen viser at det ligger et "tipping point" på ca. 75 %.     

Hold kontakten med nyheter og oppdateringer!

Bli med på epostlisten vår for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra Gullfjell.

Ikke vær bekymret, vi deler ikke dine data med noen.

Ja takk, hold meg oppdatert!
Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi aldri kommer til å dele opplysningene dine med noen.