Hvorfor vi velger Gullfjellet (987moh) som arena for lederutvikling

Så har det skjedd igjen. Noen har har gjort dårlige valg i Gullfjellet, og det har fått konsekvenser. Denne gangen gikk det heldigvis bra, til tross for at en turgåer falt ned i en sprekk i snøen og ble liggende bevisstløs.

(Denne artikkelen ble først publisert juni 2015 og sier mye om hva Gullfjellet krever)

Luftambulansen måtte gi opp og til slutt måtte “Sea Kingen” inn for å avslutte redningsoperasjonen. Det var ikke første gangen det gikk galt i Gullfjellet – det blir heller ikke den siste.

Det er jo snart sommer tenker gjerne du, men i Gullfjellet er det nysnø og skiføre. Og kombinerer vi det med vind og nedbør kan det fort bli tøffe og krevende forhold. Da får valgene våre fort synlige konsekvenser!


Vardeveien sett fra Marksilstjørna og Sydover

Gullfjellet er et høyfjellsområde. Det er lett å glemme fordi det ligger bare en kort kjøretur fra sentrum, men Gullfjellet har krevd offer gjennom mange år. Personen som falt i sprekken denne junidagen slapp forhåpentligvis fra det med skrekken.

Gode og dårlige veivalg

I Gullfjellet, som i livet ellers har vi selv muligheten for å ta beslutninger og gjøre egne valg. Alle valg har konsekvenser på kort og lengre sikt. Varderekken og redningshytten i Gullfjellet står som tause alternativer til en farbar vei over fjellet. De fratar oss ikke ansvaret for våre egne veivalg, men det er en grunn til at de står der de står. Erfaring tilsier at dette er en smart vei over fjellet…

Lederutviklingsprogrammet Vardeveien


Deltakere i tåke på Austefjellet. Da var det godt å ha vardene!

Handler nettopp om at vi tror det finnes noen fastpunkter – noen varder å forholde seg til i godt lederskap og godt medarbeiderskap.

Samtidig skjer ledelse i omgivelser som godt tåler sammenligning med et fjell. Det kan være solskinn og vindstille, tåke, regn eller en ulende snøstorm.

Vi velger Gullfjellet og vardene som en påminnelse om at vi må forholde oss til omgivelser og rammebetingelser på en ydmyk og modig måte

Vi drar til fjells en dag i løpet av programmet – uten værforbehold, nettopp for å erfare Gullfjellet og elementene på kroppen og koble det mot det faglige og personlige vi jobber med underveis i programmet. 

Karakter og kompetanse

Er uløselig knyttet til hverandre. Det er ikke nok å kunne ledelse i teorien. Det krever hele deg. Du er din karakter!

Fortell meg mer om Lederutviklingsprogrammet Vardeveien

Vil du bli en tryggere, mer bevisst og engasjert leder? 

Klikk her og book en samtale for å vite mer om lederprogrammet Vardeveien. 

Hold kontakten med nyheter og oppdateringer!

Bli med på epostlisten vår for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra Gullfjell.

Ikke vær bekymret, vi deler ikke dine data med noen.

Ja takk, hold meg oppdatert!
Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi aldri kommer til å dele opplysningene dine med noen.