GRATIS videokurs med John Øyvind Livden i uke 50


Her får du tre videoleksjoner som kan forandre hele måten du ser på deg selv og menneskene rundt deg. Dette innholdet betaler Gullfjells kunder titusenvis  av kroner for å få del i. John Øyvind er en etterspurt foredragsholder, coach og trener som underviser og veileder mennesker i Norge, Skandinavia, Europa, og som har levert innholdet du får del i her både i Rwanda, Østerrike, Canada,  USA og Sverige bare nå i 2018. Han refererer ofte til innholdet  her som "det viktigste jeg har lært siden 2006"Nå kan du også få del i denne kunnskapen!

JA TAKK!

Nøkkelen til å lykkes bedre sammen med menneskene i livet ditt

Hva skal egentlig til for å fungere godt sammen med menneskene rundt deg? I familien, på jobben og i fritiden?

De som finner svaret på dette opplever større glede, mer mening, bedre relasjoner og høyere livskvalitet.

I dette videokurset får du vite hva jeg tror er hemmeligheten...

KLIKK HER FOR Å FÅ TILGANG NÅ

Hvem er John Øyvind Livden?

Han er født i Bergen i 1967, og har sin base i Arna like øst for sentrum. Helt fra han var en liten gutt har det vært mennesker som har stått i fokus.

Han har vært en del av den internasjonale speiderbevegelsen i mer enn 40 år, og startet opp en lokal speidergruppe allerede som 18-åring. Senere har han hatt en karrière som offiser i Sjøforsvaret, hvor han blant annet arbeidet seks år i lederutviklingsavdelingen ved Sjøkrigsskolen. Her var han ansvarlig for de praktiske øvelsene for kadettene, blant annet den myteomspunnede og beryktede "helvetesuken", nåløyet som alle yrkesoffiserer må passere for å få godkjent sin utdannelse.

I 2005 startet han Gullfjell Consulting, et selskap som har som visjon å løfte mennesker og organisasjoner til nye høyder. Her har han fokusert på leder- og teamutvikling, og har møtt tusenvis av mennesker i mer enn 200 ulike bedrifter og organisasjoner fra over 40 ulike bransjer i inn- og utland.

Fra 2012 har han vært administrerende direktør og partner i persolog Norge, et selskap som formidler psykologiske læringsverktøy for utvikling av mennesker og organisasjoner. Han har dyp innsikt i personlighet og atferd, og har fungert som gjesteforelseser ved Handelshøysskolen BI og Universitetet i Bergen.

De siste 10 årene har han også vært arbeidende styreleder i den ideelle stiftelsen Arnatveit Barne- og Ungdomssenter. Noen vil gjerne huske ham som coach og ekspedisjonsleder i TV2-konseptet "Ingen kjære mor", hvor han tok med seg grupper med norske ungdommer på dannelsesreise til regnskogen i Borneo og landsbygden i Rwanda.

Hans faglige bakgrunn dekker områder som ledelse, teamarbeid, psykologi, pedagogikk og filosofi. Han elsker bøker, og blir aldri ferdig med å studere. John Øyvind er gift, har tre voksne barn og fire barnebarn. 

 

Close

50% fullført

Jeg er klar!

PS! Informasjonen du legger inn i skjemaet på denne siden er helt trygg hos oss. Vi liker ikke søppelpost, og kommer aldri til å dele din epostadresse med noen.