Julehilsen fra Gullfjell

Hvis vi skal oppsummere 2021 med ett ord:

Takknemlig!

Vi ønsker en fredfull og god Jul til alle våre kunder og kontakter. Tusen takk for mange fine og lærerike stunder sammen med ledere og medarbeidere fra nord til sør.

Selv om 2021 også ble et annerledes år, har det vært svært interessant og givende å få lov til å følge deltakerne i programmene våre på deres læringsreiser, og alle dere vi til tross for pandemien fikk møte gjennom foredrag og teamsamlinger.

Tusen takk til teamet av coacher og gode hjelpere i staben hos Gullfjell.

Vi gleder oss til fortsettelsen i 2022 og i årene som kommer.

Takk også til dere mer enn 1800 ledere vi har fått møte gjennom webinarserien "Lær deg å like lederrollen". Det har vært et stort privilegium for oss å få lov til å å lære av alle innspill og kommentarer underveis. Det er stor sannhet i ordtaket "man lærer så lenge man har elever". Vi gleder oss til å lære mer sammen i året som kommer.

Året som har gått har nok en gang vist oss at det er stort behov for godt lederskap og godt medarbeiderskap, og at selv om vi ledere jobber med prosjekter og oppgaver - er det gjennom relasjoner og samarbeid vi lykkes.

Vi vil derfor utrettelig fortsette på oppdraget vårt; "å løfte mennesker og organisasjoner til nye høyder gjennom godt lederskap og godt medarbeiderskap".

Julegaven i år gikk til Our Children Learning , et spennende skoleprosjekt i Tsjad som vi har stor tro på. (sjekk gjerne hjemmesiden deres).

De beste ønsker for julen og alt godt for 2022, vi sees!

John Øyvind Livden.

Hold kontakten med nyheter og oppdateringer!

Bli med på epostlisten vår for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra Gullfjell.

Ikke vær bekymret, vi deler ikke dine data med noen.

Ja takk, hold meg oppdatert!
Close

50% Fullført

Snart ferdig...

Legg inn dine data her, så setter vi deg på epostlisten vår. Du kan være helt trygg på at vi aldri kommer til å dele opplysningene dine med noen.