Nye ansikter i Gullfjell våren 2017

Gullfjell Consulting har siden 2005 levert tjenester innenfor leder-, team- og organisasjonsutvlikling til nærmere 200 ulike bedrifter og organisasjoner i over 40 ulike bransjer i inn- og utland .

Denne våren utvider vi teamet vårt med to unge konsulenter, som begge har en solid faglig plattform.

Vi har nå gleden av offisielt å presentere Mirza Mujic og Therese Vegsundvåg som nye medarbeidere.

Fra venstre: John Øyvind Livdem, Therese Vegsundvåg og Mirza Mujic

 

Mirza Mujic

MirzaKommer opprinnelig fra Mostar i Bosnia, men har hatt store deler av oppveksten sin i Kristiansund. Han ergründer, konsulent og veileder

Mirza har en mastergrad i administrasjons- og organisasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen, har årsstudium i psykologi, og tar for tiden videreutdanning i veiledning ved VID Vitenskapelige høgskole.

Han har hatt en rekke ulike styreverv og lederverv i frivillige organisasjoner som Rotary og Junior Chamber International.

Mirza har stort engasjement og faginteresse for hverdagslig psykologiske utfordringer som stress, håndtering av press og mestring av stress, og holder ofte kurs i stressmestring for studenter og yrkesaktive i fagforeninger.

Finn Mirza på Linkedin

 

Therese  Vegsundvåg

ThereseEr innflyttet Sunnmøring med oppvekst i fjæresteinene og fjellheimen på nordvestlandet.

Hun er siviløkonom og kunstner, opprinnelig fra Ålesund, men bosatt i Bergen i nå snart 7 år. Therese er gift og har tre små barn i alderen 7 til 2 år, to gutter og en jente.

Hun har en utdannelse fra University of Technology i Sydney og viderutdanning på masternivå fra NTNU i Ålesund og Høgskolen i Molde.

Thereses spesialfelt er omstilling og endringsledelse, og disse interessene tar hun nå med seg inn i Gullfjell.

Finn Therese på Linkedin

 

En styrking av teamet

Vi er glade for å få inn flere ressurser i gullfjellsteamet. Denne gangen har vi valgt å satse på to talentfulle unge akademikere som vi ser har stort potensial for å skape verdier, både for teamet vårt, men også for kundene våre.

Det at de hver for seg har sterke faglige interesser på ulike felt, bidrar til å styrke Gullfjell, både faglig og menneskelig. Vi gleder oss til fortsettelsen!

 

Del på

Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Personvern