Nye ansikter i Gullfjell Høsten 2017

Nye ansikter i Gullfjell Høsten 2017

Det er viktig å ha gode medspillere, og denne høsten har vi gleden av å ønske to nye mennesker velkommen i teamet hos Gullfjell Consulting.

Aud Chatrin Kristoffersen Steine har orden i sysakene

Aud Chatrin Kristoffersen Steine har overtatt stillingen som administrator i Gullfjell. Hun deler tiden sin mellom denne jobben og en tilsvarende stilling i Persolog Norge AS som vi har kontorfelleskap med.

Aud Chatrin har roen og oversikten på de administrative detaljene som er viktige for at Gullfjell skal fungere. I tett samarbeid med vår regnskapsfører sørger hun for at vi er ajour med forpliktelsene våre, og sørger for at vi får lønn i tide.

Når det blir høyt aktivitetsnivå, (og det blir det med 1000 baller i luften) er det veldig godt for travle konsulenter å ha en god administrator  å støtte seg til.

Aud overtok stillingen etter Synne Thunestveit tidligere i vår, da Synne gikk over til en stilling i administasjonen på Norsk Lærerakademi.

Aud Cathrin har tidligere arbeidet med administrative oppgaver innenfor jus, salg og helse, og vi er veldig glad for å ha henne med på laget!

Anne Lise Leiren Mastervik på plass på kontoret sammen med John Øyvind Livden

Anne Lise Leiren Mastervik begynte i Gullfjell like etter sommerferien 2017.

Hun kommer fra en stilling i salgs- og markedsavdelingen hos lokalavisen Bygdanytt, hvor hun har arbeidet i en årrekke, og i perioder fungert som markedssjef. Hun er er en aktiv dame, som blant annet har engasjert seg sterkt og tydelig i Ny E-16 Bergen-Voss.

Anne Lise vil primært arbeide med markedsføring og salg av våre åpne kurs og programmer, og har gått løs på oppgaven med glede og iver.

Denne høsten vil Gullfjell fortsette både med vårt åpne Lederkurs for Byggebransjen og påfyll for travle ledere gjennom kurskonseptet Vitamin G.

Vi gleder oss over denne kapasitetsøkningen både administrativt og på salgsfronten, og over å ha fått to flotte positive mennesker med i gullfjellsteamet.

Velkommen begge to!

 

Del på

Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Personvern