Ny internasjonal samarbeidspartner for Gullfjell

Ny internasjonal samarbeidspartner for Gullfjell

Vi er stolte og ydmyke over å annonsere at vi fra våren 2016 offisielt samarbeider med Management Development Institute i Wien, Østerrike.

MDI har arbeidet over hele Europa i mer enn 50 år med skreddersydde løsninger for bærekraftig lederutvikling, og har et stort internasjonalt team av meget erfarne og kompetente trenere og konsulenter.

Dette garanterer kundene programmer av meget høy kvalitet, levert av trenere som snakker språket og forstår kulturen.

SkjermbildeMDI baserer alle sine programmer på velprøvde komponenter og konsepter som tilpasses individuelt for å møte kundenes spesifikke behov. Bærekraftig lederutvikling  sikres gjennom sterkt orientering på mål og praksis, og et høyt fokus på overføring av læring.

Dette sikrer bærekraftig utvikling for bedriftene, både på individnivå og på organisasjonsnivå.

Gjennom dette støtter MDI kundene i å øke den langsiktige verdien av sine selskaper.

MDI har erfaring siden 1964, har mer enn 140 trenere og coacher, og leverer 1500 treningsdager i året for 7500 deltakere. Tilbakemeldingene er også meget gode. 92% av deltakerne rangerer treningen de får som “utmerket”, og 95% av kundene vil anbefale MDI for andre.

Vi er stolt over å ha blitt valgt ut som en del av dette nettverket!

Livden mini“I Gullfjell er vi allerede godt  i gang med leveranse for MDI, og våre erfaringer så langt, er at vi gjennom samarbeidet både får tilgang til nye og spennende ressurser, og kontakt med gode og høyt kompetente mennesker som deler vår pasjon for bærekraftig utvikling av mennesker og organisasjoner. Vi gleder oss over denne muligheten og ser frem til å utvikle dette samarbeidet videre i årene som kommer”. -John Øyvind Livden

 

Del på

Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Personvern