Medarbeidere

Gullfjell Consulting AS er en liten bedrift. Det har vi valgt å være. For oss er det helt avgjørende å finne de rette personene, både faglig og menneskelig. Vi har valgt å bruke tid på organisk vekst med dette målet for øye. Samtidig har vi muligheten for å bli vesentlig større når oppgavene krever det. Vi har også brukt tid på å finne gode samarbeidspartnere i det vi kaller Gullfjellsalliansen

Teamet

livden profilBestår av John Øyvind Livden som er Gullfjells gründer og daglige leder.

Han har variert tjenestebakgrunn fra Sjøforsvaret, hvor han blant annet arbeidet med lederutvikling ved Sjøkrigsskolen på Laksevåg i en lengre periode.

John Øyvind er etterutdannet i pedagogikk og pedagogisk veiledning, og har mer enn 30 års erfaring gjennom frivillig engasjement i speiderbevegelsen. 

Han har vært med på en rekke spennende lederutviklingprosjekter i inn- og utland, og dukket for noen år siden opp på TV2 med konseptet “Ingen Kjære mor” hvor han tok unge norske jenter på dannelsesreise til regnskogen på Borneo og landsbygden i Rwanda.

John Øyvind er partner i persolog Norge AS, og har gjennom de siste 10 årene spesialisert seg på personlighet og atfed. Se profil på Linkedin  

MirzaMirza Mujic Kommer opprinnelig fra Mostar i Bosnia, men har hatt store deler av oppveksten sin i Kristiansund. Han ergründer, konsulent og veileder

Mirza har en mastergrad i administrasjons- og organisasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen, har årsstudium i psykologi, og tar for tiden videreutdanning i veiledning ved VID Vitenskapelige høgskole.

Han har hatt en rekke ulike styreverv og lederverv i frivillige organisasjoner som Rotary og Junior Chamber International.

Mirza har stort engasjement og faginteresse for hverdagslig psykologiske utfordringer som stress, håndtering av press og mestring av stress, og holder ofte kurs i stressmestring for studenter og yrkesaktive i fagforeninger. Finn Mirza på Linkedin

ThereseTherese  Vegsundvåg er innflyttet Sunnmøring med oppvekst i fjæresteinene og fjellheimen på nordvestlandet.

Hun er siviløkonom og kunstner, opprinnelig fra Ålesund, men bosatt i Bergen i nå snart 7 år.

Therese er gift og har tre små barn i alderen 7 til 2 år, to gutter og en jente.

Hun har en utdannelse fra University of Technology i Sydney og viderutdanning på masternivå fra NTNU i Ålesund og Høgskolen i Molde.

Thereses spesialfelt er omstilling og endringsledelse, og disse interessene tar hun nå med seg inn i Gullfjell. Finn Therese på Linkedin

Storseter

Bjørn Inge Storsæter er partner og styremedlem i Gullfjell siden 2013.

Han er selv en erfaren gründer, og har bygget opp selskapet Omsorgshjelperen AS som tilbyr omfattende avlastningstjenester for offentlige aktører. 

Se profil på Linkedin 
AAEAAQAAAAAAAAKyAAAAJDZjNWMzNDk0LWM5ZGQtNGZkZS1iMzRlLTVmZWNiMzhmZjVmNwFra og med august 2015 har vi knyttet til oss Synne Thunestvedt som administrator.

Synne kommer direkte fra studier i USA og KINA, og sørger for fin flyt i administrative oppgaver og tilrettelegging.

 Se profil på Linkedin 

Del på

Personvern