En abstrekt mamma – om å ta ledelsen i eget liv

Å være kvinne i dag, og skulle kombinere jobb og familieliv er nesten blitt en risikosport med de kravene som stilles. Det er synd at man må møte den berømte veggen før en innser at man bare er menneskelig. Føler du deg av og til “strekt”?

Det er ikke mulig å lage all maten fra bunnen av, vaske og holde huset ryddig, ta ekstra tak på jobb, i barnehage og på skolen, samtidig som du presterer på jobben og er en god kjæreste, datter, svigerdatter, søster, venninne, nabo og mamma.

Det å sette grenser og ta vare på seg selv er noe vi moderne mødre trenger å lære mer om.  Kurset En abstrekt mamma  gir deg noen konkrete verktøy som gjør deg bevisst på din egen energi i samspill med menneskene rundt deg.

Spennende! Fortell meg mer om kurset!

For å kunne være der for andre er det avgjørende å ta vare på seg selv. Du skal se deg selv midt i travelheten, og finne ut hvordan du skal skape energi og ha overskudd i en «masete» hverdag.

TAV kunstI løpet av fem år ble jeg mor til tre barn, og er godt kjent kjent med følelsen av å være kaospilot i eget liv.

Jeg er siviløkonom og kunstner, med forkjærlighet for den abstrakte kunsten. Gjennom min utdanning og erfaring lærte jeg å sette grenser, og kunsten er min måte å skape energi på.

Nå har jeg har laget et kurs for oss mødre, basert på forskning og erfaring. Et kurs som ser på verden slik vi må forholde oss til den, og et kurs som gir oss verktøy for å møte den på en konstruktiv måte. I tillegg skal du også få prøve deg på abstrakt kunst, som er en mulighet til og et eksempel på hvordan man kan sette av tid til seg selv.

Therese i dyp konsentrasjon mens hun maler abstrakt kunst

«Feilene  jeg gjør når jeg maler blir veldig synlige, og jo større synligheten på feilene er, jo vanskeligere kan det være å ta den rette avgjørelsen for neste steg.

Derfor må jeg ofte jobbe med egne holdninger når jeg maler. Holdninger og innstillingen vår styrer oss i stor grad, men vi kan forandre dem.»

På kurset deltar du på et sosialt arrangement sammen med kvinner i samme situasjon som deg. I tillegg får du få viktig faglig input og utløp for din egen kreativitet.

Etterpå vil du stå bedre rustet til å prioritere deg selv i hverdagen!

Kom gjerne på kurset med noen gode mammakolleger – og fortsett gjerne videre sammen når lørdagskvelden er kommet.

Kurset blir den 22 april, på Thon Hotel Bristol, ved Torgalmenningen.

Vi starter klokken 10.00 og er ferdig rundt klokken 16.00

Er du nysgjerrig på å vite mer? Klikk HER

ThereseTherese Aas Vegsundvåg er konsulent i Gullfjell Consulting. Hun er trebarnsmor, etabert kunstner og siviløkonom. Therese bruker sine personlige erfaringer, sin faglighet og sin sterke interesse for abstrakt kunst til å formidle viktige budskap om endring, om å lede seg selv og om å ta ansvar i eget liv. Deltakerne på Thereses kurs får også anledning til å uttrykke seg selv og sin egen kreativitet gjennom å prøve seg som kunstnere. Du kan se mer av Thereses arbeider på www.tav-art.com

Del på

Kommentarer

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Personvern